Generatorer

Metal generatorer av i dag er blitt såpass kompliserte at de brukes til ordinære musikkkomposisjoner. Akkurat dét er jo ikke udelt positivt, men med utviklingen av alle mulige slags sjangere, stilretninger og musikkformer er dette blitt en "uheldig" utvikling.

Som en ren tidtrøyte kan heavy metal generatorer være både morsomme og lærerike. Kanskje du ikke spiller noe instrument selv, og da er disse midt i blinken. Under finner du en knippe med nye og gamle metal generatorer som hjelper deg med bandet.

Heavy Metal logo generator

Mangler du logo til bandet? Ingen problem, med logo generatoren til FlamingText kan du generere en logo på et par minutter.

Prøv generatoren

Heavy Metal band generator

Sliter du med å finne et kult navn til bandet kan denne generatoren hjelpe langt på vei. Skriv inn et ord eller frase for bedre treff.

Prøv generatoren

Black Metal navn generator

Finn et unikt bandnavn basert på ditt fornavn eller ord med denne. Laget for sjangeren black metal.

Prøv generatoren

Heavy Metal riff generator

Lag en komplett låt. Miks sammen ulike riff til et større riff og bygg på fra et rikholdig lydbibliotek til du er fornøyd. Meget overbevisende.

Prøv generatoren

Heavy Metal tekst generator

For ordknappe tekstforfattere i alle aldre. Fyll inn noen hjelpeord og din poetiske tilnærming får jubel og anerkjennelse. Lager en komplett sangtekst.

Prøv generatoren

Judas Priest navn generator

Judas Priest har laget en generator som kan få et hvilket som helst ord eller uttrykk (så lenge det ikke er over 16 tegn) å ligne den ikoniske bandlogoen.

Prøv generatoren