Bon Scott - AC/DC
i ,

Topp

Filmen om AC/DC – Beyond The Thunder

Beyond The ThunderFilmen om AC/DC med tittelen «Beyond The Thunder», av Kurt Squiers og Gregg Ferguson, vil mest sannsynlig aldri bli en realitet, til tross for 10 års kamp mot plateselskap og forsøk på drahjelp for en status som offisiell film og retten til å bruke AC/DCs musikk.

AC/DC er ikke bare et band, det er en musikalsk merkevare og en institusjonell tilstand av det beste av musikk i historien. Og da er Black Sabbath, Judas Priest, Motorhead, Metallica, Led Zeppelin, Deep Purple, Rolling Stones og Iron Maiden tatt med i betraktningen. At de hadde Bon Scott til å dra det hele i gang frem til 1980 som frontfigur blir bare enda mer fasinatisk ettersom årene går, man ser hva som skiller klinten fra hveten.

Musikken består, selv etter 40 år!

Uansett, vissheten om historien, musikken deres og kunnskapen rundt hele AC/DC inkludert dødsfallet til Bon Scott har bidratt til utallige historier, dokumentasjoner og konspirasjoner. En dokumentar som ble påbegynt allerede i 2008 er filmen om AC/DC – «Beyond The Thunder», og som siden har slitt i motvind på grunn av liten velvilje fra Sony til å bruke offisielle (og interne) klipp, intervjuer og musikk i filmen slik at den fikk status som nettopp offisiell, har ikke ført frem og filmprosjektet er nå i en uavklart fase der det hele mest sannsynlig er skrinlagt, selv om det i skrivende stund ikke er offisielt bekreftet.

Dette ville blitt en film man ville sett på med den største interresse, fan eller ikke. Filmen om AC/DC skulle ikke bare skildre bandet og musikken, men også hvordan AC/DC har påvirket både fans og musikere generelt. Mastodon, Anthrax, Lemmy og Twisted Sister med flere andre storheter, også «vanlige» fans, bidrar alle med intervjuer og personlige skildringer på hvordan AC/DC har påvirket deres liv!

Se en introduksjon til filmen om AC/DC, her med en versjon laget eksklusivt til Classic Rock Magazine i sin tid:

Fra siste konsert med AC/DC i 2016 og med Axl Rose:

Mer AC/DC

Det finnes utallige andre videoer om AC/DC på YouTube, noen av de bedre dokumentarene ser du under. Disse er noen år gamle.

AC/DC – The first Chapter ( 1973 – 1981 ) Australian Documentary Told By Angus Young

AC/DC | DIRTY DEEDS | Documentary

The Story of AC/DC part 1

The Story of AC/DC part 2

The Story of AC/DC part 3

The Story of ACDC part 4

The Story of AC/DC part 5

The Story of AC/DC part 6

Se også:

AC/DC Bootleg Magazin | AC/DC musikkquiz

Hva synes du, totalt sett?

110 stemmer
Stem opp Stem ned

Totalt stemmer: 10

Opp-stemmer: 10

Opp-stemmer prosentandel: 100.000000%

Ned-stemmer: 0

Ned-stemmer prosentandel: 0.000000%

En Ping

  1. Pingback:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Heavy Metal Cats

Heavy Metal katter og andre musikalske dyr og svart metallere

Dadabots

Death Metal laget med kunstig intelligens og algoritmer (nevralt nettverk)