Hollow Illusion
Hollow Illusion
i , ,

Hollow Illusion + Dull Boy Jack, Driv 30.september 2016

Fra konserten med Hollow Illusion og Dull Boy Jack på studenthuset Driv i 2016. Video er funnet på YouTube og er filmet av Juha Rahkonen.

Dull Boy Jack – Video: Juha Rahkonen

Sakset fra Drivs hjemmeside:

Hollow Illusion

Hollow og Hollow Illusion har de siste årene delt scener med band som bla. Return, Stage Dolls, ScreamsofScarlet, DreamEvil, Pagan’sMind, Oslo Ess, TNT, JORN, Circus Maximus, Accept, Satyricon og Skambankt.

Hollow Illusion(tidligere Hollow) er et kritikerrosttungrock, metal band fra Stange i Hedmark som består av de eneggede tvillingene Magnus M. Hoel og Ove M. Hoel.
Når brødrene lager musikk henter de inspirasjon fra klassiske hardrock-band som f.eks. Judas Priest, TNT, Black Sabbath, Europe og ThinLizzy og de har med sine utgivelser høstet lovord hos flere norske musikkanmeldere som bla. Stein Østbø (VG), og Asbjørn Slettemark, som gjentatte ganger har spilt låtene til bandet på Pyro, P3
Hollow har sluppet to skiver -«Dark Thoughts» (2010) og «BetweenThe Lines» (2011). Disse er spilt inn i Studio Nyhagen og produsert av TNT-gitarist Ronni Le Tekrø. Flere av låtene fra begge skivene har blitt spilt på utenlandske radiokanaler –eksempelvis i Storbritannia, Sverige og USA.

Dull Boy Jack

Dull Boy Jack er et rockeband med bostedsadresse Tromsø. Bandet består av Einar Fagertun på vokal, Magnus Pettersen og Thorbjørn Sverre Reppe på gitar, Rune Sivertsen på bass og Samuel Kuttner på slagverk. Dull Boy Jack ble stiftet i 2006 og har spilt kontinuerlig konserter i Nord­Norge, heriblant Bukta Open Air Festival, Flytfestivalen, Havnesfestivalen, Villmarksrock og mange andre konsertscener. Dull Boy Jack spiller egenkomponert bredbent rock’n roll. I et landskap kjemisk fri for balader leveres lydveggen av hardtslående riff i grenselandet mellom hard rock, metal og punk. Av utgitt materiale finnes EPen “Dull Boy Jack” (Selvtitulert) 2009 og albumene “Keeping the dogs fed” 2014 og “Mandaus” 2016 som har blitt godt mottatt av publikum og presse.

Hva synes du, totalt sett?

102 stemmer
Stem opp Stem ned

Totalt stemmer: 2

Opp-stemmer: 2

Opp-stemmer prosentandel: 100.000000%

Ned-stemmer: 0

Ned-stemmer prosentandel: 0.000000%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Seigmen, Driv 22. september 2016

Alice Cooper

Alice Cooper, Buktafestivalen 2017