Metal Generatorer
i ,

Metal Generatorer

Metal generatorer i ulike former har eksistert i flere år allerede. Og utviklingen har gått fra simple og lite brukervennelige nerdeting til lettvinte og svært nyttige applikasjoner av alle slag.

Metal generatorer av i dag er også blitt såpass kompliserte at slike brukes til ordinære musikkkomposisjoner i tillegg. Akkurat dét er jo ikke udelt positivt, men med utviklingen av alle mulige slags sjangere, stilretninger og musikkformer er dette blitt en naturlig «utvikling».

Som en ren tidtrøyte der i mot kan heavy metal generatorer være både morsomme og lærerike. Kanskje du ikke spiller noe instrument heller, og da er disse midt i blinken. Under finner du en knippe med nye og gamle metal generatorer å leke med.

7 knakende gode metal generatorer

Judas Priest navnegenerator
Den nyeste generatoren på nett. For å skape blest rundt lanseringen av det nye albumet Firepower, har Judas Priest laget en generator som kan få et hvilket som helst ord eller uttrykk (så lenge det ikke er over 16 tegn) å ligne den ikoniske bandlogoen.

Judas Priest Generator

Les mer om det nye albumet og hele Priest-katalogen i denne glimrende artikkelen skrevet av Peter «Pete Evil» Michael Kolstad Vegem.

Heavy metal logo generator
Mangler du logo til bandet? Ingen problem, med logo generatoren til FlamingText kan du generere en logo på et par minutter.

Bandnavn generator 1
Sliter du med å finne et kult navn til bandet kan denne generatoren hjelpe langt på vei. Et ord eller frase kan skrives inn for bedre gjenkjennelighet.

Bandnavn generator 2
Denne bandnavn generatoren er «helautomatisk» og lager deg et bandnavn kun med et klikk. Klikk helt til du er fornøyd.

Heavy Metal Lyrics Generator
Denne er ganske fiffig for ordknappe tekstforfattere i alle aldre. Fyll inn noen hjelpeord og din poetiske tilnærming får jubel og anerkjennelse. Lager en komplett sangtekst.

Metal riff generator
Med denne kan du lage en komplett låt og virkelig være kreativ. Miks sammen ulike riff til et større riff og bygg på fra et rikholdig lydbibliotek til du er fornøyd. Overbevisende. Myntet på sjangeren Djent.

Djent Generator

Black metal name generator
Finn et unikt bandnavn basert på ditt fornavn eller ord med denne. Laget for sjangeren black metal.

Det finnes et utall flere metal generatorer der ute men disse er de best oppdaterte etter dagens kodestandard.

Hva synes du, totalt sett?

17 stemmer
Stem opp Stem ned

Totalt stemmer: 5

Opp-stemmer: 5

Opp-stemmer prosentandel: 100.000000%

Ned-stemmer: 0

Ned-stemmer prosentandel: 0.000000%

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Back In Black

Gjenutgivelse av Back In Black på kassett under Record Store Day 2018

Road

Road – Glemte helter innen norsk rock