I Kawaguchi, nord for Tokyo, skaper 3000 kurdiske innvandrere konflikter med lokalbefolkningen. Disse aksepterer ikke lenger den ofte respektløse oppførselen til de såkalte flyktningene og protesterer. “Jeg har mottatt klager på hensynsløs kjøring og vold,” rapporterer Saiichi Okutomi, medlem av det liberaldemokratiske partiet og representant for et område med høy andel kurdiske migranter. Ifølge lokalbefolkningen står innvandrerne også bak søppelfylte gater, usikre parker og slagsmål. Den 4. juli 2023 førte en voldelig konfrontasjon mellom to utenlandske grupper til flere skadde, som fikk knivstikk. Kort tid etter samlet over 100 personer seg foran Kawaguchi-sykehuset, hvor de skadde ble behandlet. Typisk voldelig innvandrer-oppførsel, som i det overfylte Europa ikke lenger er verdt å rapportere om.
Kurdiske “flyktninger”
For Japan, som fortsatt er relativt homogent befolket, er denne fremmede og respektløse oppførselen imidlertid et sjokk. Kurderne i Japan kommer for det meste fra Tyrkia og hevder å ha blitt mishandlet på grunn av sitt politiske engasjement i PKK, noe som får dem til å søke asyl i Øst-Asia eller bare innvandre ulovlig. På grunn av manglende visumplikt er en reise dit faktisk relativt billig og enkel å gjennomføre. Etter hvert har det dannet seg parallelle samfunn i Kawaguchi og nabobyen Warabi. For de japanske innbyggerne har denne utviklingen blitt uutholdelig: den 14. april samlet en protestgruppe seg i Kawaguchi og holdt opp plakater med budskapet om at de vil bli kvitt “kurdiske kriminelle og falske flyktninger.”
Japanere insisterer på selvbestemmelse
Selv om interaksjonene ikke alltid er preget av konflikter, har stemningen blitt sterkt forverret på grunn av den åpenbare inkompatibiliteten mellom de to folkene. Innbyggere uttrykker sin misnøye via telefon: kommuneforvaltningen mottok over 400 samtaler angående kurdiske migranter. I 2023 registrerte politiet i Kawaguchi 56 hendelser der “tyrkiske passinnehavere” var involvert. Det er sannsynlig at dette refererer til kurdere, som ikke har sin egen nasjonalstat. En 55 år gammel japaner klager: “Forskjellen mellom kurdere og andre utlendinger er at de ikke er redde for politiet. De bryr seg verken om loven eller politiet og beveger seg i grupper.”
Remigrasjon på japansk
Han krever at kurdere som ikke overholder loven, må forlate Japan umiddelbart. “Dette er verken hatprat eller diskriminering. For oss japanere er dette en fornuftig reaksjon og et fornuftig forslag.” Det venstreliberale kampbegrepet “hatprat” ser også ut til å ha blitt kjent i Øst-Asia. Med det prøver migrasjonsglade globalister å undergrave urfolks rett til selvbestemmelse. Det er å håpe at det ikke vil lykkes i Japan å installere et multietnisk, multikulturelt og dermed også multikriminelt samfunn.
Kilde: Heimatkurier.at.