En video går viralt og skaper reaksjoner i tyske venstreorienterte medier. Videoen er fra den tyske øyen Sylt, og viser en gruppe festglade ungdommer som roper slagordene «Tyskland for tyskerne, utlendinger ut!» mens de sang med til musikken.
Minst en person skal ha filmet festen med mobiltelefonen, og delt den på sosiale medier. Hendelsen fant sted i pinsen, på restauranten Pony i landsbyen Kampen, på øyen Sylt som er mye besøkt av velstående personer og kjendiser. Episoden etterforskes nå av myndighetene. Den tyske avisen Bild har omtalt dette som «naziskandalen», ettersom slagordet “Deutschland den Deutschen, ausländer raus!” (norsk: «Tyskland for tyskerne, utlendinger ut!» er forbudt i Tyskland.
Ét innlegg med partyvideoen på X (tidligere Twitter) har over 2,2 millioner visninger:
De siste månedene har 23 år gamle discohiten “L’amour toujours” av av den italienske Gigi D’Agostino fått nytt liv på en rekke fester i Tyskland hvor publikum mer eller mindre spontant har intonert nye teksten til den låten.
Sangen er nå den mest nedlastede på Itunes i Tyskland og to andre versjoner av låten ligger også på topp 10 mest nedlastede sanger:
Det er også kjent at en lignende scene utspilte seg på en fest tilknyttet en skytefestival i Löningen, Niedersachsen, som også fant sted i pinsen. Politiet gjennomfører også en etterforskning av “hatkriminalitet” etter denne hendelsen, ifølge avisen Bild.
Politiet har igangsatt etterforskning. Det er imidlertid uklart om det vil dempe gemyttene. Antagelig er det å synge ‘Ausländer raus’ spennende og morsomt, og kan ansees som et friskt pust. Flere har påpekt at den kontrakulturelle høyresiden er den nye venstresiden med tanke på ungdomsopprør.
De to siste medieskapte skandalene kommer etter at det ble avslørt at noen ungdommer i godt humør også sang de forbudte strofene på et diskotek i Øst-Tyskland i november i fjor.
Videoklippet skapte også oppstandelse i tyske medier, men synes å ha brakt glede og entusiasme blant innvandringsrealister på sosiale medier. En deling fra denne festen fikk i underkant av 3 millioner visninger på X:
Tyskere som ikke ønsker å bli siktet for “hatkriminaliet”, men som likevel ønsker å uttrykke støtte eller sympati med budskapet, bruker gjerne uttrykket “🎶 döp dödö döp 🎶”. X-brukeren x_hagbard_x bruker det samme når vedkommende deler videoer av innvandrere som sloss:
Internasjonal oppmerksomhet
At tysk ungdom spontant synger «Tyskland for tyskerne, utlendinger ut!» har blitt lagt merke til, og blir sett på som et tegn på økt fremtidstro for de som ikke ønsker mer innvandring.
Redaktør i Human Events Jack Poso er en av flere amerikanske konservative som setter pris på utviklingen:
Den østerrikske forfatteren og aktivisten Martin Sellner har blitt inspirert og laget en egen musikkvideo, basert å “L’amour toujours”. Han skriver på X:
“Ikke undervurder hva som skjer i Tyskland akkurat nå. Til tross for massiv undertrykkelse og straff, klarer ikke systemet å holde den “forbudte sangen” nede. Vanlige tyskere synger den: Rike festfolk i en fasjonabel klubb på #Sylt. Fattige østtyske gutter på bygdediskoen. Det er ingen organisasjon bak det, ingen kampanje. Det er dette befolkningsutskiftingseliten er redde for. De begynner å bli nervøse …”
Litteraturredaktør i det tyske magasinet Sezession im Netz, Ellen Kositza kommenterte:
“Jeg lærte hesten i dag at den ikke trenger å skvette av den høye 🎶 döpdödöp-lyden fra forbikjørende biler og fra småhagene! Ved den tredje döp … hadde den forstått det. Den enigmatiske melodien fantes for øvrig allerede den gang i Wien!”
Hetses av venstreekstreme
Videoklippet av de festende ungdommer i klubben på Sylt i Tyskland, er bare 14 sekunder langt, men virkningen er stor. Hundrevis av brukere, anonyme eller med ekte navn, uttrykker hat mot de unge festdeltakerne på internett. De påfølgende retoriske angrepene varierer fra hysteriske til ondsinnede og antagelig straffbare.
Det er “nazister [som] helt uhemmet gjør sitt dritt, [sic!]” skriver en innvander i Tyskland på X. Personen beskriver seg selv som “feminist & antifascist, aktivist for Iran”
Hat og doxing
Blant migranter i Tyskland vekker videoklippene reaksjoner: “Hva for en ekkel dritt er dette?! Tyskland vil #aldri igjen tilhøre ‘tyskerne’ slik dere forestiller dere! Tyskland er mangfoldig og forblir det,” sier byrådsmedlem for DIE LINKE i Stuttgart, Luigi Pantisano.
Resultatet av massiv innvandring, islamisering og det multikulturelle eksperimentet — må altså ikke reverseres ifølge Pantisano. Den tyske TV-personligheten, Jan Böhmermann, har postet videoen flere ganger med kommentaren: “Hvem og hvor er disse folkene?” Dette er en dårlig skjult oppfordring til doxing, altså offentliggjøring av private navn, adresser og arbeidsgivere til personene i videoen. I et tilfelle har en ung kvinne allerede blitt doxxet, og arbeidsgiveren hennes har blitt kontaktet.
Juridiske konsekvenser
Å spre private data uten tillatelse på internett er ikke tillatt og kan få straffe- og sivilrettslige konsekvenser. Dette ser her ikke ut til å stanse forkjempere for “det gode hatet” som forsvarer multikulturalisme og fremmedkulturell innvandring. Et anonymt troll skrev for eksempel: “En antifascistisk intervensjonsgruppe bør nå stasjoneres permanent på Sylt.” Jürgen Trittin, mangeårig politiker for De Grønne og tidligere minister, repostet innlegget med sin kommentar: “Dette er på høy tid med tanke på Prosecco-nazistenes aktiviteter på #Sylt.”
Innenriksministeren har involvert seg
Trittin er ikke den eneste rikspolitikeren som følte behov for å uttale seg. Tysklands innenriksminister, Nancy Faeser fra SPD, uttrykte bekymring: “Det vi ser der er avskyelig og menneskefiendtlig. De som roper slike nazi-paroler er en skam for Tyskland.“ Da en ung mann ble banket til døde av tre nordafrikanske ungdommer den 1. mai, var hun imidlertid taus. Hun nevnte heller ikke et ord om at det gjennomsnittlig voldtas tre kvinner av asylsøkere hver dag i Tyskland.
Dette mediakonstruerte oppstyret rundt festglade tyskere i en rikmannsklubb på Sylt er selvfølgelig en velkommen avledning i det dysfunksjonelle og multikulturelle Tyskland.
Kilde: Heimatkurier.at.
Merk: 13:08 den 27. mai.
Mindre redaksjonelle justeringer er foretatt av redaksjonen etter første publiseringstidspunkt.