Generatorer

Metal generatorer av i dag er blitt såpass kompliserte at de brukes til ordinære musikkkomposisjoner. Akkurat dét er jo ikke udelt positivt, men med utviklingen av alle mulige slags sjangere, stilretninger og musikkformer er dette blitt en realitet.

Som en ren tidtrøyte kan heavy metal generatorer være både morsomme og lærerike. Kanskje du ikke spiller noe instrument selv, og da er disse midt i blinken. Under finner du en knippe med nye og gamle metal generatorer som hjelper deg med bandet.

Heavy Metal riff generator 1

Lag en komplett låt. Miks sammen ulike riff til et større riff og bygg på fra et rikholdig lydbibliotek til du er fornøyd. Meget overbevisende.

Heavy Metal tekst generator

For ordknappe tekstforfattere i alle aldre. Fyll inn noen hjelpeord og din poetiske tilnærming får jubel og anerkjennelse. Lager en komplett sangtekst.

Heavy Metal riff generator 2

Ikke ulik riff generator 1, men med denne generatoren kan du også laste opp et ferdig riff for inkludering i prosjektet. Morsomme greier.

Judas Priest navn generator

Judas Priest har laget en generator som kan få et hvilket som helst ord eller uttrykk (så lenge det ikke er over 16 tegn) å ligne den ikoniske bandlogoen.

Gitar rytmer & riff

Tusevis av søkbare gitarriff og rytmeloops som kan lastes ned gratis hvis du registrerer deg. Mange søkevariabler og ulike filterer finnes.

Heavy Metal gitar riff

400 gratis heavy metal riff som kan lastes ned og brukes i prosjektet ditt. Alle riffene har tidligere vært utgitt på Computer Music magazines DVD.

Heavy Metal logo generator

Mangler du logo til bandet? Ingen problem, med logo generatoren til FlamingText kan du generere en logo på et par minutter.

Heavy Metal band generator

Sliter du med å finne et kult navn til bandet kan denne generatoren hjelpe langt på vei. Skriv inn et ord eller frase for bedre treff.

Black Metal navn generator

Finn et unikt bandnavn basert på ditt fornavn eller ord med denne. Laget for sjangeren black metal.

Kommentarer